Hva er release av bil?

Release av bil er enklere enn det kanskje høres ut. Det er så enkelt at du har en leasingbil som du ikke ønsker å ha lengre, men som du allikevel har en avtale på. Vi påtar oss da ansvaret med å skaffe en ny leietaker på bilen din for så lite som 4.999,-.

Hva gjør Eksellent med release?

  • Utarbeider profesjonelle annonser til Finn.no og Eksellent.no
  • Besvarer spørsmål som interessenter måtte ha på telefon, e-post og Finn.no
  • Holder kontakten med ditt leasingselskap
  • Tar i mot eventuelle innskuddsbeløp fra den nye leietakeren
  • Holder løpende kontakt med deg i prosessen
  • Mal for overtakelsesprotokoll sørger for at du ikke får problemer i etterkant

Raskeste utbetalingen i bransjen!

Vi har den raskeste utbetalingen av innskuddsbeløp i hele bransjen. Flere av våre konkurrenter «ruger» veldig lenge på pengene som tilhører deg, slikt er ikke vi! Samme dag som vi får pengene sender vi de over til deg, enkelt og greit – slikt at du raskt har tilgang til pengene for å kunne lease din nye bil.

Hvorfor ikke gjøre det selv?

Det er selvfølgelig et alternativ for mange å gjøre dette selv, vi er her for de som ønsker en profesjonell partner til å finne noen til å overta kontrakten på din leasingbil. Vi utformer profesjonelle annonser som vi publiserer på Finn.no og våre nettsider Eksellent.no.  Når noen er interesserte i bilen din, er det oss de kontakter – ikke deg.

100% fornøyd garanti på release av bilVi i Eksellent AS har over 10 års erfaring med utleie av biler og bistår nå norske privatpersoner og bedrifter med releasing av kjøretøyer. Best av alt – får vi ikke releaset bilen din, så betaler du kun for våre utlegg! (1.490,-) Bestill nå, ved å klikke her.

Release på 1-2-3

Bestill nå og vi garanterer at bilen din er på markedet innen 2 virkedager!

Har du noen spørsmål?

post@eksellent.no
959 15 298

No cure - No pay!

Dersom vi ikke klarer å finne en ny leietaker til din bil, da betaler du oss kun et gebyr på 1.499,- for våre kostnader.