Bryllupsbil

Vi har over 10 års erfaring med formidling av bryllupsbil til små og store bryllup i Stavanger og Sandnes. Det er en del ting en må tenke på når det gjelder bryllup, heldigvis er bilen noe vi kan ordne for dere – slikt at dere kan slappe litt mer av frem mot den store dagen.

En brudebil er den perfekte rekvisitt til de flotte bryllupsbildene deres! Finn en bil som passer til deres tema blant vårt store utvalg av biler. Tenk over hvilke bilder dere ønsker å ta med bilen, er det landskapsbilder, eller kanskje retro bilder i en ekte amerikansk veteranbil? Valget er deres.

Vi vil også anbefale dere å tenke på mulige værforhold når dere skal booke en bil, det kan for eksempel være en dårlig idé å booke en Ferrari på glatte veier på vinteren.

Erfaring er viktig

Eksellent AS har over 10 års erfaring med formidling av bryllupsbil og bil til andre store anledninger. Det gir dere en ekstra trygghet å vite at om noe skulle hende, så har vi alltid en «Plan B». Vi gir også sjåførene og partnerene våre tydelige retningslinjer for hvordan bilen og sjåføren skal fremstå og oppføre seg. Alt dette nyter kunden godt av, som er et resultat av lang erfaring. På vår Facebook-side anerkjennes vi av våre kunder for vår service og oppfølgning.

Tilleggstjenester

Vi har et spekter av tilleggstjenester vi tilbyr i tillegg til bryllupsbil. Det mest populære er vår pakke med blomster og champagne. Følelsen av å sette seg inn i en limousin med en flaske nydelig champagne er ubeskrivelig. Champagnen vi leverer er av god, fransk kvalitet, servert i krystallglass – slikt det skal være på en stor dag. Vi kan også bistå med å skaffe fotograf, konferansier og mye annet – spør oss, vi er her for dere!

Noen av bryllupsbilene vi tilbyr